Ние вярваме в силата на Вашия бизнес!

Изработка на сайт за вашия бизнес.


Ако скоро стартирате бизнес или искате да увеличите броя на клиентите си, със сигурност Ви трябва уеб сайт на високо ниво. Много фирми пренебрегват потенциала на модерния представителен сайт, в резултат на което страда бизнеса им. Разбирайки нуждите Ви, ще Ви предложим нови идеи и решения, които ще превърнат вашите посетители в нови клиенти.

Ние от HawkMinds Media вярваме, че успешният сайт трябва да представи идентичността на всеки бизнес в най-добрата му светлина. Именно поради тази причина ние изграждаме модерни и надеждни сайтове, които притежават богата функционалност. Основна цел е да класираме Вашия бизнес на челните места в търсещите машини, като google, и да оправдаем многократно инвестицията Ви.

image description

Квалифициран екип

Ние сме екип от високо квалифицирани и иновативни програмисти с дългогодишен опит. Модерният дизайн, добре структурираният код и вниманието към всеки детайл са нашият път към доставянето на качествени услуги, които надвишават вашите очаквания.

image description

Дългогодишен опит

Опита, който натрупахме през годините ни дава възможност да сме Вашият доверен партньор по реализирането на Вашия проект. Ние знаем правилните съставки за създаването на най-добрия сайт, който ще Ви изпрати на върха!

image description

Без подлъгващи цени

Лоялните отношения с нашите клиенти, са причината поради която не работим с подлъгващи цени, а предлагаме ясни параметри. Доверието е тайната съставка за успешно партньорство.

Огромна част от трафика към всеки сайт идва от мобилни устройства. Ние ще създадем безплатна мобилна версия на Вашия сайт, която не само ще улесни потребителя, но и ще помогне при класирането сред търсачките като Google. Изработените от нас сайтове с интуитивен дизайн, ще създадат неповторимо потребителско изживяване.

Административният панел ще Ви помогне сами да променяте желаната от Вас информация, затова ние ще Ви го предоставим. Допълнителен бонус, след като направим сайта, ще бъде кратко обучение с Вас, в което ще Ви разясним как да работите с административния панел. За нас ТОП приоритет е всеки клиент да бъде обслужен по най-добрия начин, затова ще намерите добро отношение и съдействие.

Уеб сайт в няколко прости стъпки


Зад изработката на уеб сайт, често се крият много въпроси. Ние се стремим да ви представим всичко простичко, без сложни термини и излишна информация. В случай на възникнал въпрос, ще получите яснота. Също така ще работим по ясно дефинирани стъпки, за да сте сигурни във финалния успех.

Ще Ви преведем през въпросник, за да разберем заданието и да изградим успешна стратегия.

В тази стъпка ще се случи същинското изпълнение по проекта. Редовно ще комуникираме с Вас, за да изградим най-добрия възможен продукт.

След като приключим изпълнението на сайта, ще стигнем до най-сладката част - публикуването на сайта.

Свържете се с нас

Искате популярност и повишаване на продажбите? Оставете на нас, да изградим успешен уеб сайт, който ще превърне посетителя в клиент.